The Greatest Guide To قیمت پمپ ضد اسید

اندازه پمپ، نوع و سایز پروانه پمپ به صورتی طراحی می¬شود تا دبی و فشار مورد نیاز فرآیند شما را فراهم سازد.

کیفیت بالای این محصولات در کنار بهره وری بالای آنها یکی از دلایلی است که مشتریان را به سمت این محصولات سوق می دهد .

این نوع پمپ ها به سه دسته اصلی پلاستیکی یا تفلونی ، استیل و مگنتی تقسیم میشوند . در مدل های پلاستیکی و استیل معمولا از مکانیکال سیل استفاده میشود.

وقتی در کار خود نیاز به انتقال مواد مختلف اسیدی یا بازی دارید، باید از انواع پمپ های مخصوص از جمله پمپ های انتقال اسید استفاده شود.

طبیعتا استفاده از هر پمپی به خصوص پمپ های تخصصی مثل این مدل پمپ ها در طول زمان باعث ایجاد اصطکاک میشود ، مواقعی نیز مشکلاتی در مراحل استفاده مثل استفاده نامناسب، مشکلات برق و یا عدم شستشو و نگهداری پمپ بعد از استفاده باعث میشود که قطعات پمپ خراب شود ( در مواقعی حتی آب شود ) که در این مواقع نیاز به خرید لوازم یدکی پمپ می باشد.

بدنه‌ی پلیمری این پمپ‌ها با مواد شیمیایی و اسیدی تعامل و واکنش کمتری دارند و دربرابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت خوبی دارند. همچنین در برابر رطوبت آب و هوا و آلاینده‌های محیطی مقاومت بهتری نسبت به پمپ‌های فلزی ضداسید دارند.

اساس کار پمپ های پریستالتیک بر اساس طبیعت حرکت ماهیچه ای بدن انسان است.

معمولا به خاطر ماهیت شستشو و عدم وجود اسید هایی با خورندگی بالا در این مدل ها میتوان از پمپ هایی با مکانیکال سیل های معمول استفاده نمود و نیازی به استفاده از سیل های وایتون ( قرمز ) نیست.

همچنین پمپ‌های پلیمری ضد اسید به صورتی طراحی می¬شوند که طیف وسیعی از دما و فشار را تحمل کنند که این ویژگی آنها را برای فرآیندهای مختلف صنعتی، مناسب می‌سازد.

پمپ های دوزینگ در اغلب مواقع امکان تنظیم دبی به صورت مکانیکی داشته و در برخی می توان به صورت دستی تنظیمات مورد نیاز را انجام داد.

حرکات انقباضی متناوب و سپس رها شدن ماهیچه ها در اطراف مسیر لوله ای باعث حرکت محتویات داخل آن می شود.

این شامل توسعه مواد بادوام تر و مقاوم در برابر خوردگی، مکانیسم های آب بندی پیشرفته و بهبود بهره وری انرژی است.

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال more info به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

ضلع جنوبی کیلومتر ۳ بزرگراه فتح ، مجتمع تجاری تهران، طبقه زیر همکف، پلاک ۱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *